Een stalen Taatsdeur op maat:
de perfecte combinatie van functionaliteit en stijl

Een stalen taatsdeur op maat is een populaire keuze voor zowel residentiële als commerciële ruimtes. Deze deuren zijn gemaakt van duurzaam staal en hebben een unieke draaimechanisme, dat bekend staat als het “taats”-systeem. Hierdoor kunnen deuren 360 graden draaien, wat zorgt voor een naadloze overgang tussen kamers en een moderne uitstraling geeft aan elke ruimte.

Een van de grootste voordelen van een stalen taatsdeur is de flexibiliteit in het ontwerp. Met maatwerk is het mogelijk om een deur te creëren die perfect past bij de ruimte waarin deze geplaatst wordt. Zo kan de deur worden gemaakt in verschillende maten en vormen, met verschillende glasopties en afwerkingen om zo het beste te passen bij de stijl van de ruimte.

Maak een keuze uit onze Taatsdeur ontwerpen

Taatsdeur model 02 - 3 vlaks
3 Vlaks

Vanaf €1070

Taatsdeur model 07 dubbel kruis
Dubbel Kruis

Vanaf €1250

Taatsdeur model 09 8 bloks
8 Bloks

Vanaf €1500

Eigen Ontwerp

Vanaf €1500

stalen-taatsdeur

Een groot voordeel van stalen taatsdeuren is dat ze een hoge mate van transparantie bieden. Het glas dat gebruikt wordt voor deze deuren kan worden aangepast aan de behoeften van de klant. Er kan gekozen worden voor helder, gekleurd of rook glas om zo de juiste hoeveelheid licht en isolatie te bieden. 

Maak een keuze uit onze dubbele Taatsdeur ontwerpen

Dubbele taatsdeur model 03 3 vlaks
3 Vlaks

Vanaf €2100

Dubbele taatsdeur model 07 dubbel kruis
Dubbel Kruis

Vanaf €2500

Dubbele taatsdeur model 09 8 bloks
8 Bloks

Vanaf €3000

Dubbele taatsdeur model 15 eigen ontwerp
Eigen Ontwerp

Vanaf €3000

Een stalen taatsdeur is bij uitstek geschikt voor een modern interieur. Het slanke frame en de grote glazen panelen zorgen voor een ruimtelijk gevoel en veel natuurlijk licht. Bovendien kan de deur op maat worden gemaakt en aangepast aan de persoonlijke wensen van de eigenaar. Dit maakt de stalen taatsdeur een populaire keuze voor architecten en interieurontwerpers.

stalen-scharnierdeur

Interesse in onze stalen deuren of andere producten?

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan in onze webshop, of neem contact op met onze experts. 

Strak en modern

Waarom kiezen voor MK Stalen Deuren?

Vaste prijzen zonder verrassingen

Inmeten, transport en montage door de vakman

Persoonlijk ontwerp op maat

Voor iedere ruimte

Voorbeelden van Taatsdeuren

A O
A O
2023-03-31
Super tevreden met het geleverde vakwerk van Marcin en zijn mannen. Werken super netjes en de deuren zijn van topkwaliteit. Vergeet Gers en ga Gewoon voor MK, die heeft tenminste échte stalen deuren.
Ayse Dalkilic-Yilmaz
Ayse Dalkilic-Yilmaz
2023-03-30
Super blij met onze taatsdeur, een echte eyecatsher in onze woning! Marcin reageert super snel en komt zijn afspraken na! Tijdens de verhuis stress was dit de enige wat vlotjes liep. Nogmaals bedankt.
Nathalie Roodenburg
Nathalie Roodenburg
2023-03-30
Snelle service en weer een prachtige deur. Tweede keer dat wij zaken met hun doen.
amalia palacios
amalia palacios
2023-03-30
Very flexibel and accessible when coming to measure at home. Good tips for a perfect result. Quick construction and installation. They cleaned before leaving which is very much appreciated!
Melis S
Melis S
2022-10-14
Marcin heeft mijn hele woning begane grond en slaapkamer + trapleuningen geplaatst en echt fantastisch werk. Alles is keurig altijd en ik raad hem echt aan iedereen aan! een top bedrijf en ook snelle levering inclusief montage. Gegarandeerd goed werk moet je bij MK zijn 👍🏼
Nick
Nick
2022-09-28
Nette mannen die goede kwaliteit leveren. Zeker een aanrader!
Miranda Martijn
Miranda Martijn
2022-09-26
Wat een fijn bedrijf. Binnen 2,5 week zat onze nieuwe deur er in. Via app goed contact gehad en alles verliep allemaal volgens afspraak. Deur keurig gezet. Kortom zeker een aanrader!
Dennis
Dennis
2022-09-19
Zoals de vorige keer vakwerk geleverd. Super blij met de deur
Yuri van Schoote
Yuri van Schoote
2022-09-16
Perfekte service, snel, efficient en super communicatie!