Stalen Paneel op maat:
veelzijdig en duurzaam

een Stalen Paneel op maat biedt een breed scala aan toepassingen en staan bekend om hun veelzijdigheid en duurzaamheid. Deze panelen worden vaak gebruikt in zowel binnen- als buitentoepassingen, variërend van constructie en architectuur tot interieurontwerp en gevelbekleding. Met hun sterke en robuuste eigenschappen vormen stalen panelen een betrouwbare keuze voor verschillende projecten. We passen de panelen bovendien vaak to in combinatie met onze stalen maatwerk deuren. 

Een van de belangrijkste voordelen van stalen panelen is hun duurzaamheid. Staal is een materiaal dat bestand is tegen zware omstandigheden, zoals extreme temperaturen, vochtigheid en corrosie. Dit maakt stalen panelen ideaal voor gebruik buitenshuis, waar ze kunnen worden blootgesteld aan de elementen. Ze zijn bestand tegen roest en hebben weinig onderhoud nodig, waardoor ze hun esthetische en functionele eigenschappen behouden gedurende lange perioden.

Maak een keuze uit onze paneel ontwerpen

3 Vlaks

Vanaf €1050

Paneel Model 07 dubbel kruis
Dubbel Kruis

Vanaf €1250

Paneel Model 09 8 bloks
8 Bloks

Vanaf €1500

Paneel Model 15 Eigen Ontwerp
Eigen Ontwerp

Vanaf €1500

0CB489A4-CD78-440C-BA4D-0EA234159EC8_1_105_c

Stalen panelen bieden een hoge mate van veelzijdigheid. Ze kunnen op maat worden gemaakt om aan specifieke projectvereisten te voldoen, of het nu gaat om afmetingen, vormen of afwerkingen. Stalen panelen kunnen worden gebruikt voor gevelbekleding, wandbekleding, plafonds, deuren, en nog veel meer. Bovendien kunnen ze worden gecombineerd met andere materialen, zoals glas of hout, om unieke en opvallende ontwerpen te creëren.

Interesse in onze stalen deuren of andere producten?

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan in onze webshop, of neem contact op met onze experts. 

Strak en modern

Waarom kiezen voor MK Stalen Deuren?

Vaste prijzen zonder verrassingen

Inmeten, transport en montage door de vakman

Persoonlijk ontwerp op maat

Voor iedere ruimte

Voorbeelden van Panelen

A O
A O
2023-03-31
Super tevreden met het geleverde vakwerk van Marcin en zijn mannen. Werken super netjes en de deuren zijn van topkwaliteit. Vergeet Gers en ga Gewoon voor MK, die heeft tenminste échte stalen deuren.
Ayse Dalkilic-Yilmaz
Ayse Dalkilic-Yilmaz
2023-03-30
Super blij met onze taatsdeur, een echte eyecatsher in onze woning! Marcin reageert super snel en komt zijn afspraken na! Tijdens de verhuis stress was dit de enige wat vlotjes liep. Nogmaals bedankt.
Nathalie Roodenburg
Nathalie Roodenburg
2023-03-30
Snelle service en weer een prachtige deur. Tweede keer dat wij zaken met hun doen.
amalia palacios
amalia palacios
2023-03-30
Very flexibel and accessible when coming to measure at home. Good tips for a perfect result. Quick construction and installation. They cleaned before leaving which is very much appreciated!
Melis S
Melis S
2022-10-14
Marcin heeft mijn hele woning begane grond en slaapkamer + trapleuningen geplaatst en echt fantastisch werk. Alles is keurig altijd en ik raad hem echt aan iedereen aan! een top bedrijf en ook snelle levering inclusief montage. Gegarandeerd goed werk moet je bij MK zijn 👍🏼
Nick
Nick
2022-09-28
Nette mannen die goede kwaliteit leveren. Zeker een aanrader!
Miranda Martijn
Miranda Martijn
2022-09-26
Wat een fijn bedrijf. Binnen 2,5 week zat onze nieuwe deur er in. Via app goed contact gehad en alles verliep allemaal volgens afspraak. Deur keurig gezet. Kortom zeker een aanrader!
Dennis
Dennis
2022-09-19
Zoals de vorige keer vakwerk geleverd. Super blij met de deur
Yuri van Schoote
Yuri van Schoote
2022-09-16
Perfekte service, snel, efficient en super communicatie!